SAKARYA / SERDİVAN - Neyyir Hanım İlkokulu

DÜNYA FİKRİ MÜLKİYET GÜNÜ KUTLU OLSUN

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamına giren okulumuzda öğrencilerimize Serdivan RAM Rehber öğretmenleri tarafından Stres, Kaygı ve Motivasyon Konulu Seminer verilmiştir.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamına giren okulumuzda İl Yardım Eğitimi ilkokul öğrencilerimize ve velilerimize verilmiştir. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamına alınan okulumuzda Yazlık İlkokulu öğretmenlerinin hazırladığı tiyatro gösterimi İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimize keyifli ve bol kahkahalı dakikalar yaşatan Yazlık İlkokulu öğretmenlerine ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamına giren okulumuzda Çevre Bilinci, İklim Değişikliği Eğitimi Bakanlığımızın hazırladığı sunum ve videolar ışığında tüm veli, öğrenci ve öğretmenlere verildi. Emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.